Ruta del "Carrilet" d'Olot

Opció 1. Ruta de 2 hores amb guia acompanyant.

Ruta familiar amb bicicleta tàndem apte per a tots els públics, acompanyats d'un guia seguint una part de la ruta del carrilet, antiga ruta del tren entre Olot, Girona i Sant Feliu de Guíxols, ara reconvertida en via verda.
Passarem per paratges de gran importància paisatgística, ecològica i cultural. S'inicia a la Zona Volcànica de la Garrotxa, veureu el Castell d'Hostoles, fantàstics gorgs i petits nuclis urbans i, sempre seguint l'antic tren de via estreta, arribarem fins a la Vall del Ter i les deveses de Salt i Girona. Aquesta ruta permet observar els aprofitaments que s'han fet dels recursos hidràulics del riu, i podrem observar tots els encants que envolten la via verda del carrilet totalment equipada per la practica del cicloturisme.
Ruta molt aconsellable per fer en família i gaudir del preciós i tranquil paisatge que ens envolta durant tota la ruta.

Punt de sortida: Antiga estació de Tren d'Olot. Avinguda de l'estació, 13
Obligatori reserva prèvia.
Aconsellable portar agua i roba còmoda.
PVP: 22€ per persona. Inclou: Bici tàndem, Guia acompanyant, assegurança i casc.
Opció 2. Ruta sense guia acompanyant.

Lloguer de la Bici Tàndem sense guia acompanyant per fer la Ruta del "Carrilet" des d'Olot, direcció Girona, i fins on vosaltres desitgeu.
Gaudiu al vostre aire de la fantàstica i tranquil.la Ruta del "Carrilet" d'Olot i descobriu la diversió de fer-ho amb Bici Tàndem.


Punt de sortida: Antiga estació de tren d'Olot. Avinguda de l'estació, 13
Obligatori reserva prèvia.
Aconsellable portar agua i roba còmoda.
PVP: 17€ per persona. Inclou: Bici tàndem, assistència telefònica durant la ruta, assegurança i casc.Més informació sobre la ruta a: info@bicicarril.com o al tel. 646 02 73 72

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.